Шкільний астрономічний вісник "Астрограф"
Меню сайту
Міні-чат
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 39
Статистика
Сайт вчителів фізики міста Рівного
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2011 » Липень » 2 » Семінар ІОТ: WeB 2.0 технології
6:10 PM
Семінар ІОТ: WeB 2.0 технології
В травні цього року (15.05.2011р.) за сприянням кафедри "Інформаційно освітніх технологій (ІОТ)" при Рівненському інституті післядипломної педагогічної освіти (РОІППО) проходив онлайн - семінар між творчими колективами педагогів та науковців Карельського інституту вдосконалення та м.Рівного. Результатом цього семінарського заняття стало створення творчої групи вчителів - предметників (вчителі фізики, астрономії, математики, філологи та психологи).
Сьогодні в часи сучасних інформаційних інтерактивних технологій не можливо реалізувати повний комплекс педагогічної системи по всебічному розвитку учнівської молоді лише традиційними методами навчання та засобами контролю знань, вмінь та навичок в сучасній школі. Мета таких технологій: створення вільного доступу до джерел знань та можливість реалізації діагностики рівня власних знань в зручний спосіб для кожного учасника навчально - виховного процесу (вчителі, учні та батьків). Електронний щоденник кожного учня (SMS - інформування) лише перший крок до реалізації цієї програми реформування освіти в умовах зростання впливу сучасних інформаційних технологій на формування свідомості підростаючого покоління (пригадайте: 20-ть років тому дитинство наших дітей - мобільний, інтернет - це лише забавка а не необхідність).
На основі цієї творчої групи методистом, зав.кабінетом ІОТ РОІППО Крутовой Н.І. було запропоновано навчальний тренінг по створенню сучасних мультимедійних навчальних комплексів (інтерактивних презентацій із звуковим супроводом, DVD - відео дисків із вмістом відеосюжетів з теоретичними основами, практичними завданнями та сучасними технологіями по застосуванню цих знань) за сприянням нашої "Лабораторії творчого вчителя" та інтернет ресурсу "Astrophizyk". Про структуру навчального курсу ми проінформуємо в наступному матеріалі "Створення мультимедійних інтерактивних навчальних комплексів для забезпечення сучасного навчально-виховного процесу в школі"
                                                                           
                               
Переглядів: 9958 | Додав: Astrophizyk@73 | Теги: web 2.0, технології ІОТ, інтерактивне мультимедійне навчання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Корисні дані
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Мультимедія школі
Архів записів
Знаходження
Пошук
Copyright MyCorp © 2024